Палмовите листа, които разказват съдбите ни

ИНДИЯ

Индия – страната на духовното. Земята на невероятното, на хилядите цветове и вярвания.

Едно от тях разказва за следната легенда… Преди 4000 години Бог избрал група вестители, на които да сподели своето слово. Те от своя страна записали думите му върху палмови листа. А самите палмови листа все още се съхраняват в няколко библиотеки в Индия. Хора от целия свят ежегодно се стичат в тях, за да разберат съдбата си, защото за всеки от нас е отредено по едно листо. Според вярванията, върху листото на всеки човек е записана мисията на целия му живот, а дори и миналите му прераждания.

Библиотеката в Бангалор, Индия

Една от най-известните такива библиотеки е тази в Бангалор, Индия, но Изтокът крие общо 12 такива, в които се съхраняват съдбите на всички хора, раждали се някога. Бангалорската съществува от над 5 000 години и според местните, нейн основател е мъдреца Шука Нади. Някои вярват, че той е един от избраните вестители, записали съдбата на човешките души. В Бангалор има над 3655 тома, а във всеки том – по 365 палмови листа. Всяко едно е дълго 14 см. и широко 6 см., и е изписано и от двете си страни.

ИНДИЯ

Читателите Нади

Единствените хора, които могат да разчетат древното писмо по листата, се наричат читателите Нади. Когато отидете в такава библиотека и поискате да разберете съдбата си, читателият Нади първо взема отпечатът от пръста ви (десният палец за мъжете, левият – за жените). В зависимост от типа отпечатък, те ще започнат да търсят листата ви сред специфична група. Има 108 вида отпечатъци, като всеки носи различно име и качества. Името на всеки отпечатък е записано върху листото. След това читателят Нади застава пред вас с всички подходящи листа и започва да ви задава въпроси, докато намери именно вашето листо. Забележете, че в тези въпроси не се включва името ви или къде сте родени, а само годината ви на раждане и някои важни подробности относно събития, които сте преживели.

Ако имате късмет и листото ви бъде открито (понякога търснето продължава с минути, часове и дори месеци), вероятно може би ще се разочаровате, разбирайки, че записът върху листото се отнася за поне още 50-100 души. Тоест вие живеете живота на десетки непознати.

Според кармата, всички ние учим в едно “училище” – Земята. Повтаряме грешките си, но всъщност с действията си все пак избираме по кой път да тръгнем. По този начин всеки от нас запазва в себе си надеждата, че събитията в живота ни не са закодирани, имаме свободна воля да променим съдбата си. Вероятно се питате дали от въпросното листо човек може да научи за бъдещи трагични събития и дори датата на смъртта си? Отговорът е да, но само ако изрично желае. Тълкуващият текста предава съдържанието му отговорно, без да добавя собствени разсъждения.

Не пропускайте нашата оферта

Екскурзия в Индия: Златният Триъгълник и Бангалор

Свържете се с нас
📩 outgoing@alexandertour.com
☎ 02/ 983 33 22, 983 23 71; 0878 41 41 50