Коледни подаръци за пътешественици

christmas

Всеки има приятел, близък или познат, който обича да пътува! А коледните и новогодишни празници чукат на вратата. Ако все още не сте измислили подарък тази статия е точно за вас.

Пътешествие

Какво по-хубаво от това да подарите екскурзия или почивка? Лесно е да се каже, но изисква много финансови средства. Разбира се, винаги може да инвестирате в близка дестинация. Някоя наша съседка, а защо не и някъде в планината тук в България? Ако все пак имате възможност да подарите нещо по-скъпо може да се спрете на почивка на екзотичен остров или екзотична екскурзия.

Самолетен билет

Ако знаете конкретна дестинация, която ваш близък или приятел би искал да посети, най-хубавият подарък, с който може да го изненадате е самолетен билет.

Като ваш агент ние ще сравним вместо вас всички възможни варианти за пътуване с ниско тарифни, редовни и чартърни полети, отговарящи на вашите изисквания, за да ви предложим най-добрия маршрут и най-изгодните цени за самолетен билет. Ще ви предложим нашия дългогодишен опит и познания, и ще се радваме да отговорим на всичките ви въпроси.

Подаръчен ваучер

Александър Тур предлага възможността да направите един незабравим и оригинален подарък на любим човек, приятел, роднина или колега като изберете ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР ЗА ПЪТУВАНЕ. Ваучерът за подарък може да бъде за конкретна туристическа услуга или на определена стойност.

Подаръчният ваучер представлява предплатена туристическа услуга. Може да се използва за хотелско настаняване в страната и чужбина, самолетен билет, почивка, екскурзия, круиз или друга услуга.

Круиз

Круизните пътувания добиват все по-голяма популярност и се превръщат в един от най-предпочитаните туристически продукти. Това е една уникална възможност за съчетаване на първокласната почивка на борда на луксозен плаващ курорт и наситената с впечатления екскурзия до някои от най-популярните туристически места в света.

Преживяване

Хората, който обичат да пътуват биха се зарадвали и на подарък преживяване. Подарете издигане високо над облаците с балон, скачане с парашут, разходка с лодка или винена дегустация.

Leave a Reply