ВАУЧЪР ЗА КОЛЕДЕН ИЛИ НОВОГОДИШЕН

ПОДАРЪК

 

Стилен и подходящ за всякакви случаи, подаръчният ваучер и тази година е сред най-купуваните услуги, тъй като позволява на получателя сам да направи избор на продукт по свой вкус. За подаряващия остава удоволствието да даде билет към приключение.

С подаръчен ваучър по случай НОВА ГОДИНА можете да зарадвате практически всеки. С него вие подарявате пътуване или туристическа услуга по избор – круиз, екзотично пътешествие, уикенд в хотел в страната или чужбина, самолетен билет и още … Александър Тур, водеща туристическа агенция на български пазар и експерт в организацията на индивидуални и групови пътувания, Ви дава боигат избор и професионална консултация.

С подаръчен ваучър за Нова Година 2016 премахвате риска да поднесете неподходящ подарък и да видите разочарование в очите на близките си, ако любимия човек обича добре подбраните подаръци.

Едно от предимствата, когато подарявате ваучър за пътешествие е индивидуалната изработка. Дизайнът на ваучъра се изготвя по Ваш проект или идея. Получаваме разнообразни запитвания за индивидуализиран ваучър, които са удоволствие за изработка.

Ваучер за екскурзия и почивка

Ваучърът за подарък послучай НОВАТА 2016 ГОДИНА се получава по удобен за Вас начин на разплащане – по банков път или в брой  в офиса на агенцията. Подробна информация за вулугата ще откриете на нашия сайт – ваучър – подарък за нова година.

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.