Оферти за Великден 2014

Сандански

Тази пролет Великден 2014 и майските празници на годината са отлична възможност да релаксирате със стил в хладните пролетни дни.

Най-топлия български град през пролетта, Сандански, отново предлага две оферти за почивка сред прекрасната природа край река Струма и по време на пролетния подем, когато зеленината превзема планините и районът на Сандански, Мелник, Рупите и Петрич наистина се превръща в кътче от рая.

Не пропускайте възможността да попътувате в тази част на България, която освен истинското си природно великолепие, предлага и неповторима атмосфера, пропита от спомена за стотици исторически събития и множество паметници на културата.

На вашето внимание предлагаме две оферти за ВЕЛИКДЕН -

Великден в Парк Хотел Пирин – Сандански

Петзвездно предложение на  отлични цени. Парк хотелът се слави със своя СПА център със силициеви минерални топли води. Престоят там е не само удоволствие за всички сетива, но и ако сте прекарали тежка зима с болести и грип, релаксът в топлите минерални води ще ви укрепи и подсили и ще се върнете с обновена енергия и отпочинало съзнание обратно у дома.

Четиризвездният Интерхотел Сандански и неговия СПА център на три нива предлагат отмора и лечебни процедури от ново поколение. Спортните съоръжения в комплекса, сред които неговите прочути тенис кортове, дават отлични възможности за активна отмора и почивка. Ако обичате спорта и движението, Интерхотел Сандански ви предлага да ги редувате със СПА процедури. Ако през зимата сте качили по някой и друг килограм, програмата за почивка на хотела ще ви върне обратно във форма.

И двата хотела имат отлична кухня и ресторанти.

Пълна информация за цените вижте тук: Великден 2014 в Сандански

Резервирайте своя български Великден сега, в най-търсената СПА дестинация през пролетта – САНДАНСКИ! 02*983 33 22

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.