Конрад Хилтън, известната хотелска верига винаги иска да изненада своите гости и да изпредвари конкуренцията, като поставя акцента върху няколко съществени неща, когато строи своите хотели.

На първо място, когато веригата Хилтън строи хотел в популярна туристическа дестинация, каквато е и Тайланд, тя подбира местоположението си внимателно, винаги близо до крайбрежието, на “първа линия”, казано на езика на хотелиерите, или първите хотели, най-близо до морската линия, така че, да се осигури гледка директно към морето, а не към гърба на някой друг хотел.

Най-голямата тайна, която Хилтън спазват се състои в изработката на басейна, неслучайно използваме думата “изработка”, защото басейните на хотелската верига приличат на произведения на изкуството. В техния дизайн се залага идеята басеинът да се слее с други две сини пространства – със синевата на морето и със синевата на небето в летен ден.

За това и снимките от хотелите на Хилтън в Тайланд и Кох Самуи разкриват троен син хоризонт, великолепие от човешки и природен дизайн.

Вижте нашата галерия от снимки от Тайланд, Кох Самуи

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.