Вижте нашата специална промоция при резервации на 28, 29, 30 и 31 януари 2013

Само сега можете да пътувате на 50% намалена цена за двама!

Предложенията обхващат голямо разнообразие от маршрути. Кратките маршрути са по 4 дни/3 нощувки и могат да стигнат до неустоимата цена от 129 евро на човек! По-продължителните круизи обикалят градове и столици и най-красивите и пълни с живот пристанища и културни забележителности. Маршрутите на промо круизите са както за топлите морета и Гърция, Турция, Израел, Египет, Йордания, Мароко, Португалия, Грузия и Африканския бряг, но и за по-северните европейски държави – Великобритания, Дания, Норвегия, Холандия, Швеция, Естония, Русия и Германия. Истинско съзвездие от дестинации!

Ето някои от предложенията (цени за вътрешни каюти): Египет – Израел – Йордания (8 дни – 7 нощувки) може да ви струва само 355 евро ЗА ДВАМА. Кратък маршрут из Италия и Франция за 4 дни струва само 258 евро – отново за ДВАМА. Пътешествие из Италия, Гърция и Хърватска за 5 дни струва около 200 евро на човек! (400 евро за двама)
Вижте още много предложения за ПРОМО КРУИЗИ тук или ни се обадете на 02/983 33 22 – промоцията е приложима през туроператора Александър Тур

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.