Тайланд – Патая

Международния голф туризъм форум, който се проведе в Турция номинира Малайзия, Нова Зеландия, Виетнам и Тайланд с Патая, Пукет и Хуа Хин за голф дестинации на 2012, като категоричен победител за следващата година стана Патая.
Престижната награда, излъчена от повече от 400 членове на асоциацията по голф туризъм прие кметът на Патая Сити Итипол Кунпломе. Сред най-търсените голф дестинации са Малайзия, Тайланд, Испания и САЩ. Турция и Португалия се нареждат след потенциалните развиващи се голф дестинации.

Тайландският курорт Патая, само на 160км от Банкок е вече утвърдена туристическа дестинация за пътуващите до Тайланд и новото признание единствено прибавя към неговата досегашна слава.
Голф игрищата в Патая не само разполагат с отлични природни ресурси, те могат да се похвалят с добър мениджмънт, отлична потелска база и традиции в настаняването и обслужването на туристи.
Голфът, слабост за много бизнес среди, привлича освен традиционните туристи и голямо множество от пътуващите по работа и инцентив туристите. Голфът в Тайланд не е сезонен и има предимството да осигурява отлични терени 365 дни в годината

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.