Тази нова година посрещането на 2012 не би могло да е по-екзотично след нашата оферта за Нова година в Бали и Куала Лумпур. Тази оферта в момента се предлага със 100 евро отстъпка и достига цена от 1485 евро за максималния брой туристически услуги, които включват двупосочен самолетен билет Истанбул – Куала Лумпур – Бали с АК Мalaysia Airlines, 6 нощувки на база закуска в хотел Nusa Dua Beach 5* или Westin Resort 5* на остров Бали, всички трансфери летище – хотел – летище (асистанс с посрещане на руски език), 2 нощувки на база закуска в хотел Renaissance 4* в Куала Лумпур, медицинска застраховка с покритие 10 000 евро за периода на цялото пътуване и допълнителна застраховка “Отговорност на туроператора”.
Бонус: 2 екскурзии – туристическа обиколка на Куала Лумпур с екскурзовод на руски език с включен обяд и екскурзия до пещерите Бату с екскурзовод на руски език с включен обяд.
В цената не са калкулирани летищните такси от приблизително 260 евра, тъй като тяхната стойност варира и може да се промени през следващите седмици, без да се увеличава.

До Истанбул можете да стигнете с София-Истанбул-София с АК Turkish Airlines – 225 евро с вкл. лет. такси, двупосочен билет или с автобус София-Истанбул-София с редовни автобусни линии – 70 лева на човек.

Тази екскурзия ви представя най-интересните места в тази част на Азия, от спокойния остров Бали, на който да прекарате шест незабравими дни, един от който е празнуването на новата 2012 година по балийски с церемонии, вечеря и танци каквито само остров Бали може да предложи, до разходка из свръхмодерния Куала Лумпур, столицата на федерация Малайзия със „Златният триъгълник“ — Кралският дворец, Площада на Независимостта и стария град с Мажит Ямек. Куала Лумпур е допълнителния бонус към почти едноседмичната ви почивка в Бали, който добавяме за вас през тази година, особено, ако вече сте пътували до остров Бали и познавате района.

Куала Лумпур си струва да се види през това време на годината. Впечатляващите кули на Петронас, доскоро най-високите сгради в света и малките улички с довоенните сгради на два етажа и тераси и ритъма на бизнес сърцето на столицата, съчетан с туристическите забележителности и кварталите на Куала Лумпур, които по нова година са пъстро украсени от младите и приятелски настроените към Запада малайзийци… не случайно Куала Лумпур е шестият в света град по брой туристи, посещаващи го всяка година.

За да резервирате място за тази екскурзия и да се възползвате от отстъпката, предлагана единствено през Александър Тур, обадете ни се сега на 02/ 983 33 22 или ни пишете. Ние ще ви предложим изгодни варианти за пътуване и изгодна цена за вашето пътешествие до Азия тази нова година.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.