куба

куба

Нова година 2012 в Куба е мечтаното посрещане на новогодишните празници за много от пътешествениците – любители на екзотичните дестинации. Куба е не просто екзотична дестинация, островът е един от последните бастиони на комунистическите правителства и отпечатъка на некапиталистическата икономика се отразява както отрицателно на живота и благоденствието на кубинците, така и по изключително романтичен начин, в една все още запазила идеалите си за съвършеното общество среда. До преди по-малко от 20 години в Куба бе забранено общуването и сближаването с чуждестранни туристи и самите туристи са били ограничавани до посещение на определени места и курорти. Днес Куба е на ръба на промени и е като магнит за туристите от по-проспериращите икономически държави, за които революцията има своята романтична страна.

Различна и неповторима, тропическа Куба с испано-африканската си култура, бейзбола, балета и пурите, ще ви покаже много повече от тук изброените клишета, в момента, в който се срещнете лично с нейното истинско лице.

Тази есен, Александър Тур обявява своята новогодишна оферта за Куба за едноседмична почивка на острова – 7 нощувки на база ол инклузив във Варадеро, с цени от 1825 евро, включващи самолетните билети в двете посоки (София-Франкфурт-Варадеро – Франкфурт – София, с включени летищни такси,  7 нощувки в хотели от различни категории и застраховки). За да резервирате по тази екскурзия, разгледайте офертата за Куба – Нова година 2012 в Куба.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.