Петзвездния разкош на Стримон СПА клуб е добре познат на любителите на СПА почивките, особено популярни в България през по-студените месеци на трите сезона извън лятото. Красивата природа около Кюстендил и прохладата на планината правят хотела целогодишно посещаем.
Ако обичате и малките бягства извън София, по маршрут, който ви предлага красиви гледки и прохлада в горещите дни, които тези месеци са стегнали София в задушаваща прегръдка – можете да се отправите към Кюстендил.

Почивката в Стримон Клуб си струва времето и пътуването дори отдалеч. Луксозният хотел е известен със своя ресторант и неговото богато меню, включващо българска и европейска кухня и специално подготвени здравословни и диетични менюта за тези, които са се отдали на активна почивка.
Можете да се отпуснете в отлично мобилирания лоби бар, на шезлонг край бара на басейна, или да се отдадете на изтънчена дегустация във винарната.

За любителите на плажа сред чист планински въздух и за семействата с деца работят закрит басейн и детски басейн. За децата се предлага и анимация.
Хотел Стримон разполага с един от най-модерните СПА центрове, предлагащ разнообразие от програми за релаксация, профилактика и лечение със сауна – с пара и инфрачервена, солариум, джакузи и истинска турска парна баня. Сред спортовете, които можете да практикувате в хотела са фитнес и дартс.

Хотелът разполага и с конферентна зала.

Вижте снимки на хотела, информация за цени и настаняване тук – Стримон СПА в Кюстендил, или позвънете на 02/983 33 22 за да резервирате на посочените пакетни и промо цени с Александър Тур

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.