Хотел Белчин Гардън – село Белчин

Belchin Garden Hotel

Хотел Белчин Гардън

Хотел Белчин Гардън е новото място за СПА почивка близо до София – на приблизително 50км, на 2 км. от с. Белчин и на 15км от град Самоков, хотелът се намира в красивата долина между планините Рила, Верила, Витоша и Плана планина.

Ако искате да си починете добре, сред една известна с чистотата и красотата си природа, можете да резервирате място в една от 37-те стаи или 5-те апартамента с изглед към Рила планина, като през седмицата цената на възрастен в двойна стая е 57лв., през уикенда цената е 66лв.
Тази цена включва нощувка със закуска, ползване на минерален басейн (външен и вътрешен), термална зона в СПА центъра, фитнес, интернет, паркинг, туристическа застраховка и курортна такса.

Хотелът разполага с уютен лоби бар, бар басейн, фито бар и нощен клуб, където можете да почивате и да се забавлявате.
Но при всички случаи трябва да посетите неговия СПА център, който работи с минерална вода и освен басейните, лечебната вода се използва и в сауната и парната баня в СПА центъра.
За почитателите на здравето, спорта и хубавия тен се предлага солариум, фитнес зала и масажи.

Хотелът е подходяш и за малки фирмени сбирки, студентски конференции и други мероприятия от по-малък мащаб, като предлага 2 конферентни зали по 50 места, мултимедия и всички удобства за конгреси, семинари и обучения.

Вижте актуалните цени за нощувка и пакетните цени за продължителен престой тук – Хотел Белчин. За да резервирате, позвънете на 02/983 33 22 – Александър Тур.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.