През 2014 година Малдивите остават сред най-търсените дестинации за почивка. Екзотични острови сред синьото море – Малдивите остават мечтана приказка за хиляди българи, решили да се потопят в изживяването Екзотика. Представяме ви една галерия на фотографа Фреди Шош, заснета по време на ваканция в Sun Island Resort & Spa, хотел на един от островите в южната част на атол Ари, Малдивските острови (един от 20-те туристически островчета в района). Вижте неподправената красота на Малдивите, без фотошоп, без ретуш и без специални ефекти….

Малдивите не случайно се сравняват с рая на земята. След забързаното ежедневие и студените дни на есента, зимата и пролетта, синевата на морето и небето, която се крие в хоризонта около покритото с бял пясък крайбрежие на екзотичните малдивски острови ще ви се сторят като приказка, в която си струва да забравите всяка грижа и работен график.

През 2014 сме се погрижили да ви предоставим много възможности за екскурзия и почивка на Малдивите, с оферти за много хотели от различни категории, както и възможности за пътуване до Малдивите от София или при улеснени и бързи полети през други държави. С оглед вашата сигурност се спираме на такива дестинации и хотели, в които вашата почивка да е приоритет, хотели в Малдивите, които са препоръчани от наши партньори и най-вече от доволни клиенти.

Вижте тук галерия от най-красивите снимки на Ари атол:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.