Конкурс на poblizo.com

с подкрепата на Александър Тур

Конкурсът на популярния сайт за пътеписи, в който пътешествениците могат да разкажат за своите преживявания от първа ръка, премина в любознателно съревнование, в което на бял свят се появиха преживявания и разкази, които разкриха света пред очите на българина. Най-любопитни и харесвани от аудиторията разкази се оказаха пътеписите на Валентин Дрехарски за Грузия и Иран.

Една добра страна и ползата от споделянето е всеобщото обогатяване на познанието за днешния свят и неговите културни предизвикателства. Повествованията на Валентин Дрехарски запалиха любопитството на читателите и ни пренесоха в един непознат свят и култура, в която адаптивността, приятелското отношение и предимството да си един обикновен гражданин на малка и дори незначителна политически, на фона на големите политически сцени страна, играят важна роля.

Победителят Валентин Дрехарски спечели аудиторията със своите подробни, интересни и лично преживяни пътешествия в Грузия и Иран, за която Валентин разказа в снимки и без резерви.

Валентин Дрехарски бе награден от туристическа агенция АЛЕКСАНДЪР ТУР с две нощувки за двама със закуски в петзвездния СТРИМОН КЛУБ в Кюстендил. Уикендът за двама е наградата на участника в конкурса, заслужено да отпочине в лукс и удобствата на известния СПА хотел в Кюстендил.

Стримон Клуб е луксозен СПА хотел, разположен сред чистата природа и свеж планински въздух на Кюстендил, подходящ не само за СПА процедури, нощувка и отдих, но и за качествена отмора сред природата. Ресторантите на хотела са прочути със своите здравословни и диетични менюта, които в комбинация с един от най-модерните СПА центрове, предлагащ разнообразие от програми за релаксация, профилактика и лечение правят мястото луксозен санаториум за почивка и редукция на теглото.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.