Лятото на 2014 ще бъде толкова хубаво, колкото му позволите да стане и за това резервирайте още от сега в някой от ексклузивно предлаганите хотели в комплекс Дюни. Хотелите в Дюни се предлагат само чрез подбрани туристически агенции и Александър Тур има отлично предложение за следните хотели в курорта Дюни, лято 2014:

Холидей Вилидж – Дюни 4* – Цени от 76 лв.
Белвил – Дюни 4* – Цени от 87 лв.
Пеликан – Дюни 4* – Цени от 98 лв.
Марина Бийч – Дюни 4* – Цени от 114 лв.
Марина Роял Палас – Дюни 5* – Цени от 120 лв.

Хотели на първа линия в Дюни са: Марина Бийч 4* и Марина Роял Палас 5*

Не случайно хотелите в комплекс Дюни са най-търсените от няколко летни сезона насам. Малкия курорт е чист, отлично подреден и намиращ сред вечнозелени гори и близо до Созопол.
Живописни алеи пресичат и заобикалят красиви градини около хотелите и вилите с фамилни стаи. Плажът на Дюни е добре известен на любителите на българското Черноморие.

През сезон лято 2013 резервациите в петте хотела, предлагани от Александър Тур ще ви срещнат с ново измерение на определението за почивка. Комфортът на отлично обзаведените стаи и удобства се допълва от развлечения и места за храна и отмора като специализирани ресторанти за българска и световна кухня, великолепни басейни, велосипеден център и конна база, маунтийн байк турове; стрелба с лък, акваровик, степ-аеробик; стречинг, капоера, хип-хоп, тай-бо; плажен волейбол и футбол;водни спортове; фитнес-зали и открит фитнес и още много на база All inclusive.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.