Екскурзия до Бразилия – до Бразилия и обратно – пътешествие до Рио де Жанейро

Снимки, вдъхновяващи за едно истинско пътешествие из Бразилия, каквото можете да планирате тази есен/зима 2013, в най-добрия сезон, когато лятото е на път към Южното полукълбо.
Екскурзиите и почивките до Бразилия се планират от рано и са резултат от проучвания и добри познания за страната, тъй като в град като Рио е почти невъзможно да оцелеете сам, поради високото ниво на престъпност и проблемите, които чужденците често имат.
Най-безопасния начин да пътувате до дестинация като Бразилия е чрез туристическа агенция и това не е реклама. Движението в група, маршрутите, по които водачите могат да разчитат на подкрепа в случай на нужда – по света има достатъчно опасни дестинации и мегаполисът на Рио де Жанейро за съжаление е един от тях.

Извън сигурността, това, което Бразилия ще ви предложи като преживяване е атмосфера на един друг свят, в който дори природата въздейства по различен начин. Когато планирате екскурзия до Бразилия през 2013 е добре да знаете и политическата обстановка в страната – Бразилия също се включва в световната вълна от протести, но за сега пътуването вътре в страната и особено из туристическите забележителности не се възпрепятства.

За петата по големина в света страна може да се предположи, че ще съчетава разнообразие от култури, етноси, религии, светогледи и богатство от природни забележителности. Наред с това, Бразилия е уникална. В Бразилия се раждат и разпространяват музикални, литературни и всякакви артистични тенденции, заради което към страната има голям интерес и ежегодно към нея се стичат милиони туристи, главно по времето на карнавала в Рио, но и като част от обиколни турове на Южна Америка.

На вашето внимание представяме БРАЗИЛИЯ в галерия от подбрани фотоси:

Бразилия оферти за почивка 2013

Бразилия оферти за почивка Олинда

Бразилия оферти за почивка

Рио де Жанейро Бразилия

Рио де Жанейро екскурзия

Рио де Жанейро

Рио де Жанейро

Бразилия оферти

Бразилия

Бразилия екскурзия в Натал

Бразилия екскурзиите

Бразилия екскурзии

Бразилия екскурзия есен

Бразилия екскурзия

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.