Южна Америка е едно истинско предизвикателство за пътешественика и всеки, който търси бягство в един друг и различен, идиличен свят. Южна Америка е истинска феерия на възприятията, коктейл от емоции: величието на непристъпните Анди, пъстротата на индианските пазари, пламъка на чувственото танго и ритмите на самбата, приказните безкрайни плажове, тайнствата и мистиката на предколумбова Америка, култовите паметници на инките и насладата от екзотичната кухня.

 

„Пътешествието на живота“ – такава е Южна Америка! Само след няколко часа полет ще се потопите в безкрайната мозайка от пейзажи, в този различен свят, сякаш толкова по-топъл, по-шарен, по-шумен, по-весел, по-непринуден, по-жив от нашия.

 

Пълна на гледки и събития, предлагаме Ви екскурзия до Южна Америка, с всичко най-любопитно и интересно, което аржентинската и бразилската култура могат да предложат – от насладата на небцето със световно известния аржентински стек, до величието на природата с водопадите Игуасу.

 

Екскурзия Южна Америка

 

НОВО БРАЗИЛИЯ И АРЖЕНТИНА с опция за УРУГВАЙ

Буенос Айрес – Игуасу – Рио де Жанейро
14 дни / 11 нощувки / 2 нощни полета
25 ноември – 08 декември 2015
самолетна програма, водач на български език
ПРОМО ЦЕНА, ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ ДО 31 АВГУСТ 2015

 

Екскурзия до водопадите Игуасу

Игуасу е едно от чудесата на природата. Най-дългата водопадна редица в света с 275 водопада, падащи с грохот в 70 метрова бездна, се образува в мястото на среща на реките Парана и Игуасу, сред гъстата тропическа джунгла на самата граница на Аржентина и Бразилия. Със своите 2700м. Игуасу е най-широкият водопад в света, а някои от водопадите му са с 20м. по-високи от Ниагара.

 

С тази екскурзия ще опознаете Буенос Айрес във вихъра на тангото, Аржентина с нейните пампаси, гаучоси и пъстри квартали, в които на чаша чай мате ще можете да наблюдавате кипящия живот по поречието на река Тигре и делтата на река Парана. Бразилия ще ви даде най-доброто си в лицето на фестивалния и самобитен град Рио де Жанейро. ОБАДЕТЕ се сега за повече информация по програмата: 02/983 33 22, 0878 41 41 50 или вижте пълна информация за нея тук: Екскурзия Бразилия и Аржентина, с опция за Уругвай 2015

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.