Почивка на Карибите  – Варадеро, Куба

Полуостров Варадеро в Карибската част на Куба е прочут с кристалните си плажове със синьо-зелени води и широките си и дълги плажни ивици, покрити с фин бял пясък, край които залезите са неповторимо преживяване. Кораловите рифове, видими с просто око и то не на голяма дълбочина, както и плитките води, които могат да са до коленете ви в продължение на десетки метри, както и прозрачните води напомнят фототапетите от времето, когато палмите и синьото море бяха непостижими мечти. Приливите на полуострова са слаби, без течения, а плитчините и кораловите бариери защитават плажовете от големи вълни. Това прави полуострова изключително подходящ за почивки с деца, но и в същото време, някои от плажовете с постоянен и силен вятър са подходящи за сърф. Океанът изхвърля на полуострова миди, раковини, корали и морски звезди с неописуема красота.

Крайбрежието е добре усвоено от туристическата индустрия, хотелите са с добро обслужване и се предлагат много възможности за забавление. Офертите за Куба и Карибите се предлагат с отстъпки и пакетни цени, които покриват множество услуги. Задължително се запишете за екскурзиите до десетките малки острови и делфинариумите с опитомени делфини. Във Варадеро можете да резервирате обиколен тур на долината Винялес, включваща Праисторическата фреска, разходка с лодка през Индианската пещера, обиколна екскурзия на Пинар дел Рио, моста Бакунаягуа, пътешествие до Карденас, място с много исторически и културни забележителност, яхтено пътуване сред водите на най-голямата в провинцията река Канимар, тур с разглеждане на съвременни и популярни забележителности на полуостров Сапата.

Освен това, Карибите предлагат и по-необичайни преживявания, като посещение на ферма за крокодили и специализирани за любители дейности като конна езда , риболов, разходка с лодка, плуване с шнорхели сред коралови рифове и много други.

На вашето внимание предлагаме най-изгодната оферта за Варадеро – Куба и Карибите

ПОЧИВКА НА КАРИБИТЕ и КУБА

9 дни / 7 нощувки

 индивидуална самолeтна програма, полет от София

 

ПЪРВИ ДЕН 2014

Полет София-Париж с АК Bulgaria Air. Излита в 07:20ч. Каца в 09:20ч. Полет Париж-Хавана с АК Air France. Излита в 13:40ч. Каца в Хавана в 18:00ч. Трансфер летище-хотел във Варадеро с минибус/бус. Настаняване в избрания хотел на съответната база на изхранване. Нощувка.

ВТОРИ – ОСМИ ДЕН 2014

Закуска. Свободно време за пълна почивка, слънчеви бани, гмуркане, различни спортове или екскурзии по желание. Нощувка.

ОСМИ ДЕН 2014

Закуска. Освобождаване на стаите около обяд. Свободно време. Трансфер до летището в Хавана с минибус/бус. Полет Хавана-Амстердам с АК KLM Royal Dutch Airlines. Излита в 17:30ч.

ДЕВЕТИ ДЕН 2014

Пристигане на летището в Амстердам в 09:00ч. Полет Амстердам-София с АК Bulgaria Air. Излита в 10:20ч. Каца в 14:00ч.

ПАКЕТНА ЦЕНА: Моля разгледайте предложенията за хотели на ВАРАДЕРО, КУБА

За периода на Коледните и Новогодишни празници има доплащания – моля свържете се с нас за оферта!

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

  • Самолетен билет за полет София-Париж-Хавана-Амстердам-София с вкл. летищни такси
  • Трансфер летище-хотел-летище с минибус/бус
  • 7 нощувки на съответната база в избрания хотел
  • Медицинска застраховка на ЗАД Армеец с покритие 10 000 евро за целия период на пътуването

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • Виза – 35 $ на човек (Александър Тур оказва пълно съдействие за изваждане на визата)
  • Задължителна държавна летищна такса – приблизителна цена 25 песо на човек, платими на място при напускане на летището в Хавана/Варадеро
  • Услуги, който не са упоменати като включени за съответния хотел
  • Разходи от личен характер
  • Бакшиши

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.