ПРАГА – приключения, добри приятели и… БИРА!

Октомври е един от най-пъстрите месеци в годината, през които Златна Прага ще Ви разнообрази с есенните си мотиви, outdoor фестове и събития.
Сутрешното или следобено си кафе Ви препоръчваме да го споделите с разходка в центъра – Старият Град (Staré Město) – където можете истински да усетите Прага. Площадите и тесните улички. Пазарът.
И също толкова атрактивни – малко по-различни от типичните туристически обекти, ето какво още Ви предлага Есенна Прага:
* Замъци
* Музеи, сред които „Музеят на специалните ефекти“ и „Музеят на духовете и легендите“
* Riegrovy Sady Beer Garden
* Wenceslas Square
* Танцуващата Къща с интересна предистория и архитектурна идея, която е офис сграда. А, ако по някаква случайност сте пропуснали да хапнете из прагските кътчета, то на последния етаж ще Ви сервират френско меню в един от най-известните и по-луксозни ресторанти в града – Перлата на Прага (La Perle de Prague).

И като споменахме хапване, няма как да пропуснем и напитките… Или вече се досетихте – особено, когато Чехия е една от страните в света, класираща се на топ местата по консумация на бира. Прага предлага изобилие и огромно разнообразие от този тип заведения, за да си кажете „Na zdraví!“ с любимо пиво, придружено с месни мезенца и специалитети.

Ние от Александър Тур, Ви напомняме, че през октомври, с програмата ни „Уикенд в Прага“, ще привлекат вниманието Ви и:
* Светлинното Шоу
* Изложби:
– Ноевият Ковчег
– Retro – попътувай във времето с ретро-изложбата, която включва традиции и запазени марки от времето – от мода и стил до технологии, и дори играчки.

И да не забравяме, разбира се – едни от най-търсените ни допълнителни екскурзии:
* Вечеря в ресторант с традиционна чешка музика и танци и НЕОГРАНИЧЕНА консумация на бира и вино.
* Разходка с корабче по река Вълтава.

Comments are closed.