Нова година 2015 оферти за пътуване и екскурзии в Гърция собствен транспорт

Посетете южната ни съседка за едно изпълнено с преживявания посрещане на новата година. Предлагаме ви подбрани хотели в няколко от най-търсените дестинации в Гърция – Солун, Кавала, Халкидики и Олимпийската ривиера.

Много са предимствата на посрещането на новата 2015 година в Гърция – нейната близост, опцията, която ви предоставяме да пътувате със собствен транспорт и да сте гъвкави с отпътуването, настаняването и възможността по време на своя престой да обиколите забележителности и интересни места в близост до хотела, в който сте настанени.

Ако не желаете да пътувате дълго, първото предложение, което горещо препоръчваме на семейни и родители с малки деца е СОЛУН. Втория по големина град в Гърция след столицата, Солун е впечатляващ с крайбрежната си алея, древните църкви и просторните си площади, на които по желание можете да приветствате настъпващата 2015-та заедно с многобройните туристи и местни, които обичат да празнуват заедно.
Средната температура от около 5 градуса Целзий по време на зимните месеци (и по конкретно края на декември и януари) позволява разходки навън, както и приятното преживяване на една мека зима.
По време на почивката си в Солун непременно посетете Бялата кула, останките от Крепостната стена, Археологическия музей и поне една от множеството стари православни църкви.

ВИЖТЕ НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:

solun 2

НОВА ГОДИНА В СОЛУН НА ЦЕНА ОТ 153 ЛЕВА

Посрещането на 2015 в Солун е във вариант от 2, 3 и 4 нощувки. Вижте хотелите, които сме подбрали за вашето приятно прекарване:

СОЛУН НОВА ГОДИНА 2015

Davitel The Tobacco Hotel – Цени от 153 лева, BB
Capsis Hotel – Цени от 234 лева, ВВ
Golden Star Hotel – Цени от 240 лева, ВВ
Metropolitan Hotel – Цени от 249 лева, BB
Anatolia Hotel – Цени от 266 лева, ВВ
City Hotel – Цени от 313 лева, ВВ
Les Lazaristes Hotel Thessaloniki – Цени от 325 лева, НВ
Olympia Hotel **** – Цени от 327 лева, НВ
A.D. Imperial Palace Hotel**** – Цени от 338 лева, ВВ
Porto Palace Hotel***** – Цени от 412 лева, ВВ
Mediterranean Palace Hotel***** – Цени от 512 лева, НВ

Вижте пълната оферта тук: Гърция Нова година в Солун

olimpia

НОВА ГОДИНА 2015 – ПОЧИВКА НА ОЛИМПИЙСКА РИВИЕРА

Олимпийската ривиера, едно от най-търсените места в Гърция през последните години се намира на 8 км от Катерини. Тя разполага с десетки километри бели пясъчни плажове и неколкократно е получавала Европейския син флаг. Близостта на древната планина Олимп и богатото разнообразие от хотели, вили, бунгала и семейни къщи, както и великолепни гръцки и рибни ресторанти и таверни за всеки тип вкус са най-голямото предимство на този гръцки курорт.

НОВА ГОДИНА 2015 – ПОЧИВКА НА ОЛИМПИЙСКА РИВИЕРА

29 ДЕКЕМВРИ 2014 – 03 ЯНУАРИ 2015
Пакети с 3, 4 и 5 нощувки
програма със собствен транспорт

Предлагаме ви 4 хотела, в които посрещането на новата 2015-та ще е незабравимо и приятно преживяване:

ХОТЕЛИ НА ОЛИМПИЙСКАТА РИВИЕРА, НОВА ГОДИНА 2015

Danai Hotel & SPA Olympic Beach**** – Цени от 318 лева, НВ
Dion Palace Resort & SPA ***** – Цени от 409 лева, НВ
Mediterranean Village Hotel***** – Цени от 459 лева, НВ
Mediterranean Olympus**** – Цени от 459 лева, НВ

Вижте пълната оферта тук: Гърция Нова година на Олимпийската Ривиера

chalk

НОВА ГОДИНА 2015 – ПОЧИВКА НА ХАЛКИДИКИ

Полуостров Халкидики е разположен на около 400 км от София и само на час с кола от втория по големина гръцки град Солун. Халкидики е разположен на брега на изумруденото Егейско море и има причудлива форма с три ръкава – Касандра, Ситония и Атон. Всяко едно от тези разклонения има своите туристически забележителности, които характеризират поотделно великолепието на полуострова.

Предлагаме ви два спциално подбрани хотела на ръкавите Касандра и Ситония. Ръкавът Касандра се слави със своите бели плажове и борови гори; на този ръкав има всичко: лукс, красива природа, отлини хотели и кипящ нощен живот с барове, таверни и заведения предлагащи разнообразни забавления.

Средният ръкав на полуостров Халкидики се нарича Ситония. Той е ограден от Сингитския и Торонейския заливи, над които се възвисяват стръмните брегове на планината Итамос. Ситония е подходяща за спокойна почивка, романтика и усамотение. Ситония предлага на семейните туристи добре развити хотелски комплекси и малки семейни хотели в различни ценови категории. Местата за развлечения – барове, кафетерии, ресторанти и нощни заведения са също в изобилие, без да внасят смут във вашата спокойна почивка.

НОВА ГОДИНА 2015 – ПОЧИВКА НА ХАЛКИДИКИ

29 ДЕКЕМВРИ 2014 – 03 ЯНУАРИ 2015
Пакети с 3 нощувки на избраната база
ПЪТУВАНЕ – собствен транспорт

Secret Paradise Hotel & Spa, Неа Каликратия*** – Цени от 329 лева, НВ
Toroni Blue Sea Hotel & Spa **** – Цени от 412 лева, FВ

Вижте пълната оферта тук: Гърция Нова година Халкидики

kavala 2

НОВА ГОДИНА 2015 – ПОЧИВКА В КАВАЛА

Кавала е заобиколена от така добре известните ни от историята градове Драма на север, Ксанти на изток, Серес на запад, и заливите Стримонкиос и Кавала на юг.
Кавала е град, който може да предложи повече от нощен живот, отлични ресторанти и хотели. Средновековната крепост, старото тютюнево хранилище на Кавала, описано така добре в романа на Димитър Димов “Тютюн”, градското хале, библиотеката на Кавала, градския музей, турската сграда Имарет, мостът Камара, мъжките манастири и пясъчните дюни са само някои от разнообразните културни, развлекателни и исторически забележителности на града.
Районът е приятен за разходки с автомобил – непременно трябва да видите селцата Керамоти, Елефтерополи , Неа Кавали и Неа Перамос, както и Неа Ираклица – известен туристически курорт с великолепен плаж.

НОВА ГОДИНА 2015 – ПОЧИВКА В КАВАЛА

29 ДЕКЕМВРИ 2014 – 03 ЯНУАРИ 2015
Пакети с 3 нощувки на база закуска и вечеря
собствен транспорт

Настаняване:
Lucy Hotel, Кавала, Гърция *****
3 нощувки, соб. транспорт
Цени от 449 лева, НВ

Вижте пълната оферта тук: Гърция Нова година Кавала

Comments are closed.