Ежегодният Моцартов Фестивал в Правец, тази година ще бъде отбелязан за 11 път, през традиционните за периода дати – между 13 и 16 август 2015.

 

Моцартов фестивал, Правец

 

Тази година престижният летен фестивал Моцартови празници ни даваа възможност за почивка, съчетана с релаксираща СПА ваканция и гурме изживявания, на фона на разнообразни културни събития. РИУ Правец Ризорт Голф и СПА, разположен на брега на езерото, в съчетание на великолепната природа, мамят сетивата и ни карат да халюцинираме, че сме в Швейцария.

 

Освен разположението си, хотелът предлага всекидневен празник за небцето – храната в трите ресторанта е изключително вкусна, приготвена и поднесена с внимание. Отделете достатъчно време за релаксиращи процедури – СПА центърът е друга задължителна спирка с разнообразие от услуги – масажи, уникален балнео и таласо-терапевтичен център и много други.  Можете свободно да ползвате спортния комплекс с фитнес зала, тенис корт, игрища за футбол, басейн, боулинг или да играете голф на игрището, проектирано по подобие на култовото в голф света игрище в Сейнт Ендрюс, Шотландия. В хотела има детски кът, детски басейн, велосипеди под наем.

 

След като се погрижите за тялото, е време и за душата. Изберете някоя от оперните, балетни, театрални и симфонични продукции, както и тези за деца, и се насладете на творчеството на имена като Моцарт, Щраус, Римски-Корсаков, Глук и Микеланджело Буонароти.

 

Разгледайте пълната програма на

Моцартовите Празници 13 – 16 август 2015

 

Фестивал на класическата музика, Правец

 

Свържете се с АЛЕКСАНДЪР ТУР и попитайте за СПЕЦИАЛНАТА ОФЕРТА: МОЦАРТОВИ ПРАЗНИЦИ В ХОТЕЛ РИУ ПРАВЕЦ

    Comments are closed.