Пътуването с приятели, освен споделено удоволствие и предпоставка за вълнуващи приключения, е изкуство, което се усъвършенства с общите спомени, износените обувки и изминатите мили. Ето няколко препоръки, за да бъде пътешествието наситено с (положителни) емоции, а в края му да си спечелил нови приятелства и да си укрепил старите ツ

 

 

  1. Конкретен повод, за да поемете на пътешествие, не е необходим. Сериозен заделен бюджет също. Има толкова варианти за бързо бягство и Топ предложения за по-далечни пътувания. Но все пак е добре да изясните – повече почивка, излежаване на плажа и СПА процедури или авантюристичен 10-дневен трекинг преход? Важното е с приятелите ти да сте на една вълна, отворени за нови преживявания, за да няма разочаровани или изненадани в последствие.
  2. Пътуването с малко познат човек с цел да се опознаете по-добре, не винаги е добра идея. Новият ти колега в работата или някой, с когото си започнал интересна кореспонденция на сайта за запознанства, може да не се окаже  най-приятният спътник.
  3. Когато са на път, на хората им хрумват щури идеи, в които не си длъжен да участваш. Но в 99% от случаите ще съжаляваш, ако не го направиш :)
  4. Днес те искат да останат в хотела и да се поглезят с масаж, а ти нямаш търпение да излезеш за поредната експедиция. Не е задължително това да се превърне в непреодолим конфликт – това, че сте тръгнали заедно, не означава, че трябва да бъдете неразделни. Организирайте се вечерта да хапнете заедно, ще имаш възможност да им покажеш снимки и да им разкажеш какво са изпуснали.
  5. На път се случват всякакви неща, но не забравяй, че никой не обича мърморковците! Затова, каквито и премеждия да се изправят на пътя ви, важното е че ги посрещате заедно и само от вас зависи дали в последтвие ще се превърнат в епично общо приключение или в кисела физиономия.
  6. Добрият приятел винаги има нещо за хапване в раницата.
  7. Разберете се кой ще поеме отговорността за снимките. Излишно е всеки да носи апарат+обектив+статив, но знаем, че е важно да запечатате култовите моменти, жарките залези и красивите изгреви. Без значение кой носи камерата, не го приемайте за личен “фотограф” на всеки по отделно – все пак и той е на почивка :) Редувайте се, а у дома направете селекция с най-добрите кадри и ги направете достъпни за цялата компания. Винаги носете допълнителна карта с памет!
  8. “Пътешествията се измерват най-добре в приятели, а не в изминатите километри”
Така че, не му мислете много, а помислете за няколко любими човека, с които знаете, че гарантирано ще се забавлявате и им изпратете съобщение да се подготвят: ПРЕДСТОИ ВИ ПРИКЛЮЧЕНИЕ! :)

 —

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:

ПРИКЛЮЧЕНИЕ ЗА ПРИЯТЕЛИ ➡ Отстъпка за компании от +3 човека

Отстъпки за екскурзии

Свържете се с наш представител за повече информация:

АlexanderTour.com

02 983 33 22; 983 23 71

outgoing@alexandertour.com

Comments are closed.