Източник: Dama.bg

С морски полъх, топлите лъчи на слънцето и добро настроение, Лято 2015 най-после е тук! 12-те зодиакални знака тръгват на морско приключение. Вижте как всеки един реагира според особеностите на зодията и дали ще се припознаете в някоя от ситуациите ツ

 

По пътя:

Овенът се нервира, че автомобилът не върви по-бързо, а Девата се ядосва заради трохите, които е направил Скорпионът, който скришом вече е изял сандвича. Стрелецът е сложил слънчевите очила, събул е джапанките и си е сложил краката на седалката пред него. Това ядосва Рака до такава степен, че започва да плаче.
Близнаците вече са променили няколко статуса във Фейсбук: „Отивамееее!”, „Тръгнахмееее!”, „Пристигнахмееее!”, „Голям купон!”. И така – Скорпионът яде, Ракът плаче, Овенът се нервира. Везните внимават да не се изцапат и любезно молят Телеца да стои далеч от тях с този шоколад и сок, защото може да им изцапа бермудите.
Лъвът маха през прозореца, защото е убеден, че всички отвън наблюдават именно него. Козирогът брои парите си и изчислява по колко средно ще може да харчи на ден. Водолеят изпробва маската за гмуркане, а Рибите проспиват целия път.

„Слава богу, пристигнахме!”

Близнаците пускат статус във Фейсбук. Водолеят веднага лайква статуса. Овенът вече е в морето. Скорпионът влиза директно в банята, където прекарва известно време, което кара Везните да чукат на вратата, защото искат да си оправят прическата. Девата преживява нервен срив, защото в апартамента е пълен хаос и никой не се интересува от това.
Стрелецът заминава на  експедиция на околността, а Телецът търси риба на скара. Ракът прави супа за всички. Козирогът още веднъж си преброява парите и се пазари със собственика на апартамента. Лъвът е на терасата и гледа минувачите. Рибата най-после се събужда и разсъждава за смисъла на живота.

„Юхууу, ето ни на плажа”

Близнаците публикуват нов статус в социалните мрежи, придружен със снимки. На една от тях Девата не се вижда добре от голямата шапка с периферия, но пък добре се вижда кремът със слънцезащитен фактор 50. Ето го и Ракът, който е увит с плажна кърпа на анимационни герои.
Везните дефилират с екстравагантен бански. Лъвът пък с перфектната си фигура, а Рибите не се виждат от големия фотоапарат, който държат. Скорпионът е обърнал гръб и забранил да го тагват на снимки във фейсбук.
Водолеят снима с оборудване за гмуркане, Козирогът вади трите книги от чантата, докато Телецът вече се радва на сладоледа. Овенът го няма на снимките, защото е зает да преплува 200 метра навътре в морето.

„Време е за парти!”

Близнаците туитват, но този път без снимка, защото всички са червени като раци, с изключение на Девата. Телецът разпалва барбекюто, а Лъвът твърди, че той знае по-добре как става. Стрелецът кани всички съседи на купона, а на Скорпиона това не му харесва и се дръпва настрана.
Ракът слага в чиниите на всички плодове. Везните са с вечерен аутфит и карат Рибите да ги снимат във всички пози. Водолеят предлага утре всички да отидат на курсове по гмуркане или на подводен риболов, но козирогът пресмята на таблета си дали това би било рентабилно. Овенът пък го няма – заминал е на нощно къпане.

А Вие не забравяйте, че колкото по-рано организирате своята лятна почивка – толкова по-големи отстъпки за ранни записвания получавате. Вижте нашите предложения за лятна почивка в над 150 подбрани морски хотела и ALL INCLUSIVE предложения.

 

Морски хотели. Оферти, лято 2015

    Comments are closed.