Празничният период може и да е зад гърба ни, но сезонът на подаръците продължава.
В първите месеци на годината, когато именните дни са чести поводи да се събираме с близки и любими хора, шопингът и търсенето на подарък са чести занимания. Да не забравяме и Свети Валентин – за много двойки безспорно най-романтичният ден в годината. Вълнуващата подготовка, емоцията, която влагаме и ефекта на изненадата традиционно съпътстват дните преди 14 февруари. Цветя, бонбони, романтична вечеря, бижу, свещи и вино … малките детайли са важни. Но ако тази година сте решили да превърнете момента в траен и скъп спомен, гарантиран начин да го направите е да организирате романтично бягство за двама! Да подариш преживяване е най-специалният жест, който ще очарова половинката.

 

романтичен подарък

 

Без значение дали ще отведете любимия човек на разходка край Сена и шопинг в столицата на модата Париж, ще го изненадате със самолетен билет за Милано, Рим или Флоренция,  или ще се отдадете на дегустация на вино в Южна Италия … със сигурност преживяването ще се услади и на двама ви!

 

504529890

 

Ако сте фенове на палмите и белия пясък, а представата Ви за почивка е мързелива хотелска закуска и екзотичен масаж, то островните дестинации са Вашата посока! С изгодните промоции на самолетни билети през студените месеци и отстъпки за определени хотели – Тайланд, Бали и Малдивите приканват любителите на екзотиката.

 

bigstock-faces-of-couple-in-spa-salon-l-47577241_0

 

Не си падате по свещите и червеното вино? Тогава една Баварска приказка с митологични замъци в живописни градчета и дегустация на местна бира ще задоволи по-нетрадиционния вкус. Ако пък винаги сте искали да попаднете във фантастична реалност като от Властелина на пръстените, скалистите брегове на Ирландия и шотландските гайди са на полет разстояние.

 

Ирландия и Шотландия

Доверете се на професионалистите с опит

Държите на детайлите и перфектната организация без главоболия и с гаранция за качество?  Тогава оставете подготовката за пътуването в ръцете на екипа от професионалисти на туристическа агенция Александър Тур. Ние ще се погрижим да получите безупречно обслужване, първокласно настаняване и ще поемем ангажимента за детайлите на място, за да се насладите на ваканцията с любимия човек.

 

gift3

 

Александър Тур Ви предлага възможността да направите един различен и оригинален подарък на любим човек, приятел, роднина или колега като закупите ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР ЗА ПЪТУВАНЕ до мечтаната дестинация. Ваучерът за подарък може да бъде за конкретна туристическа услуга или на определена стойност, като в този случай предоставяте на получателя възможност за избор. Ваучерите са с уникален дизайн, изготвен в съответствие с желанието на поръчителя и в луксозна опаковка.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

    Comments are closed.